Hozzávalók:
kb. 20 dkg házi csokoládé
2,5 dkg chia mag
7,5 dkg gluténmentes zabpehely
5 dkg kókuszreszelék
ízlés szerint édesítő ( ha szükséges )
7,5 dkg növényi tejszín
5 dkg lekvár – ízlés szerinti íz
Elkészítés:
A chia magot, kókuszreszeléket, zabpelyhet, növényi tejszínt, lekvárt ( és ha szükséges, akkor az édesítőt ) egy tálban alaposan összedolgozzuk.
A házi csokit felolvasztjuk.
Egy csokoládé formába ( nekem nagyobb tábla alakú volt ) a csoki felét szétoszlatjuk.
Majd megtöltjük a töltelékkel ( de meg is lehet várni, hogy a csoki megdermedjen, és csak utána tesszük bele a tölteléket.).
Majd erre jön az olvasztott csoki másik fele.
Tegyük fagyasztóba, hogy jól megdermedjen, majd vegyük ki a formából és fogyasztható.





