Hozzávalók:

kb. 20 dkg házi csokoládé

2,5 dkg chia mag

7,5 dkg gluténmentes zabpehely

5 dkg kókuszreszelék

ízlés szerint édesítő ( ha szükséges )

7,5 dkg növényi tejszín

5 dkg lekvár – ízlés szerinti íz

Elkészítés:

A chia magot, kókuszreszeléket, zabpelyhet, növényi tejszínt, lekvárt ( és ha szükséges, akkor az édesítőt ) egy tálban alaposan összedolgozzuk.

A házi csokit felolvasztjuk.

Egy csokoládé formába ( nekem nagyobb tábla alakú volt ) a csoki felét szétoszlatjuk.

Majd megtöltjük a töltelékkel ( de meg is lehet várni, hogy a csoki megdermedjen, és csak utána tesszük bele a tölteléket.).

Majd erre jön az olvasztott csoki másik fele.

Tegyük fagyasztóba, hogy jól megdermedjen, majd vegyük ki a formából és fogyasztható.