Hozzávalók:
20 dkg gluténmentes – vegán tészta ( Economike – tricolor fusilli )
10 dkg Tv paprika
20 dkg cukkini
10 dkg gluténmentes – vegán felvágott helyettesítő
1 doboz csicseriborsó
2 ek tahini
15 dkg vegyes saláta
1 dl növényi tejföl
ízlés szerint só
ízlés szerint zöldfűszerek
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük.
A cukkinit megmossuk, lereszeljük.
A paprikát megmossuk, feldaraboljuk.
A felvágott helyettesítőt felvágjuk.
A csicseriborsót botmixerrel pépesítjük, hozzákeverjük a tahinit, növényi tejfölt.
Egy tálba tesszük a cukkinit, paprikát, salátát, felvágott helyettesítőt sózzuk, fűszerezzük, összekeverjük.
Hozzáadjuk a csicseriborsós keveréket, majd pedig a tésztát és alaposan összekeverjük, majd tálalható.

Az alapanyagokat a Mediline Extra áruházból szereztem be – KATT IDE – ITT TALÁLOD