Hozzávalók:
30 dkg Mester Család süteményliszt
5 dkg Mester Család holland kakaópor
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
8 g Mester Család sütőpor
10 dkg Mester Család mazsola
3,75 dl víz
+ Mester család kókuszreszelék a forgatáshoz
+ Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva – forgatáshoz
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat alaposan összekeverjük, belekeverjük a mazsolát, majd a vizet. Jó alaposan kikeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe ( 20×20 ) tesszük, 180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
Ha kihűlt 12 kockára vágjuk, belemártjuk az olvasztott étbevonóba, majd megforgatjuk a kókuszreszelékbe.

A Mester Család termékeit itt találod – KATT IDE