Hozzávalók:
40 dkg burgonya – főtt – áttört
16,5 dkg barna rizsliszt
7,5 dkg cirok liszt
3 dkg útifűmaghéj

1 cs sütőpor
1,5 dl víz
3 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
5 dkg margarin
1 kk citromlé
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
+ magok a szórához
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, beledolgozzuk a főtt – áttört burgonyát, majd a margarint.
Hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, alaposan összedolgozzuk.
Barna rizslisztes lapon átgyúrjuk, majd kinyújtjuk kb. két ujjnyi vastagra.
Kockákra vágjuk ( nekem 20 db lett ).
Sütőpapíros tepsire tesszük, tetejüket olajjal vékonyan lekenjük, megszórjuk magokkal, 180 fokos sütőben kb. 35 – 40 perc alatt megsütjük.