Hozzávalók:

15 dkg mandula liszt

10 dkg barna rizsliszt

3 dkg útifűmaghéj

3 dl növényi ital

4 dkg édesítő (1:4 )

6 g sütőpor

1 kk vanília aroma

1 kk citromlé

Krém:

10 dkg barna rizsliszt

5 dkg mandula liszt

1 dkg növényi joghurt

ízlés szerint édesítő

5 dkg margarin

2 dl növényi ital

+ mandula a szóráshoz

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, jól kikeverjük.

21×21 – es sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.

A krémhez a margarinon kívűl mindent egy lábasba teszünk, sűrűre főzzük, majd belekeverjük a margarint.

A megsült piskóta tetejére oszlatjuk, majd megszórjuk mandulával.