Hozzávalók:
15 dkg mandula liszt
10 dkg barna rizsliszt
3 dkg útifűmaghéj
3 dl növényi ital
4 dkg édesítő (1:4 )
6 g sütőpor
1 kk vanília aroma
1 kk citromlé
Krém:
10 dkg barna rizsliszt
5 dkg mandula liszt
1 dkg növényi joghurt
ízlés szerint édesítő
5 dkg margarin
2 dl növényi ital
+ mandula a szóráshoz
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, jól kikeverjük.
21×21 – es sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
A krémhez a margarinon kívűl mindent egy lábasba teszünk, sűrűre főzzük, majd belekeverjük a margarint.
A megsült piskóta tetejére oszlatjuk, majd megszórjuk mandulával.





