Hozzávalók:
25 dkg Mester Család rizsdara
4 dl növényi ital
ízlés szerint édesítő
1 kk vanília aroma
Puding réteg:
60 g Mester Család csokoládés pudingpor
ízlés szerint édesítő
5 dl növényi ital
Csokiszósz:
15 dkg Mester Család diabetikus étbevonó
1 dl növényi tejszín
1 dkg Mester Család holland kakaópor
Elkészítés:
A rizsdarát, 4 dl növényi italt, édesítőt, vanília aromát egy lábasba tesszük, sűrűre főzzük.
Hagyjuk teljesen kihűlni.
A csokis pudingport, édesítőt, növényi italt egy lábasban elkeverjük, megfőzzük.
A megfőtt pudingot egy jénaiba tesszük.
A kihűlt tejbedaráből gombócokat formázunk, ésa pudingba tesszük.
180 fokos sütőben kb. 15-20 percet sütjük.
A diabetikus étbevonót felolvasztjuk, hozzákeverjük a kakaóport és a tejszínt, majd ezzel tálaljuk a daragombócokat.
A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE – ITT TALÁLOD





