Hozzávalók:
Tészta:
10 dkg gluténmentes zabpehelyliszt
1,5 dkg gluténmentes hajdina pehely
15 dkg barna rizsliszt
8 dkg növényi joghurt – KOKO
4 dkg édesítő (1:4)
5 g sütőpor
12,5 dkg margarin
Töltelék:
30 dkg barackbefőtt – cukormentes
10 dkg növényi joghurt – KOKO
ízlés szerint édesítő
2,5 dkg gyalult mandula
1,7 dkg chia mag
Elkészítés:
A tésztához a száraz alaapnyagokat egy tálba tesszük és összekeverjük.
Majd beledolgozzuk a margarint és a növényi joghurtot.
A töltelékhez a barackot apróra vágjuk, majd egy tálba az összes többi alapanyaggal együtt összekeverjük.
A tészta felét egy sütőpapírral kibálelt 21×21 – es tepsibe morzsoljuk.
Erre jön a töltelék, majd a tészta másik fele.
180 fokos sütőben kb. 30 – 35 perc alatt megsütjük.
Az összes alapanyagot a Mediline Extra áruházból szereztem be – KATT IDE – ITT TALÁLOD







