Hozzávalók:
20 dkg mazsola – vagy datolya
10 dkg gluténmentes zabpehely
5 dkg Grapoila szezámkrém – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONT A KEDVEZMÉNYÉRT
2,5 dkg Grapoila lenmagliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONT A KEDVEZMÉNYÉRT
2,2 dkg holland kakaópor
10 dkg darált mák
Tetejére:
20 dkg eper – nekem fagyasztott volt
ízlés szerint édesítő ( ha szükséges )
15 dkg eperlekvár – gluténmentes, cukormentes, vegán
2-3 ek chia mag
Elkészítés:
A mazsolát ( vagy datolyát ) előző nap beáztatjuk.
Majd a beáztatott mazsolát botmixerrel pépesítjük, majd belegyúrjuk az összes többi alapanyagot.
Egy 21×21 – es formátfolpackkal kibélelünk, majd belenyomkodjuk a masszát.
Az epret kiolvasztjuk, hozzákeverjük a lekvárt ( ha szükséges édesítőt ), majd pedig a chiamagot.
Ezt az epres masszát pedig az alap tetejére eloszlatjuk.
5-6 órát tegyük a hűtőbe, hogy jól összeálljon.

A Grapoila termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONT A KEDVEZMÉNYÉRT