Hozzávalók:
Alap:
10 dkg gluténmentes zabpehelyliszt
10 dkg kókuszliszt
5 dkg holland kakaópor
ízlés szerint porédesítő
15 dkg margarin
kb. 1,7 dl növényi tejszín
Krém:
2 db érettebb banán
12,5 dkg kókuszreszelék
ízlés szerint porédesítő
10 dkg margarin
2,5 dkg kókuszliszt
+ kókuszreszelék a szóráshoz
Elkészítés:
Az alaphoz a száraz alapanyagokat egy tálban alposan elkeverjük, beledolgozzuk a margarint, majd a növényi tejszínt.
A banánokat egy tálban villával összetőrjük.
Majd hozzáadjuk a többi alapanyagot, jól összedolgozzuk.
Az alap részt sütőpapíron kinyújtjuk, majd megkenjük a krémmel és feltekerjük.
3-4 órára tegyük a hűtőbe, hogy jól összeálljon, majd tálalás előtt megszórjuk kókuszreszelékkel.