Hozzávalók:
25 dkg Mester család rizsdara
4 dl növényi ital
ízlés szerint Metser család édesítő
1 ek vanília aroma
Panír:
5 dkg barna rizsliszt
5 dkg Mester család tápióka keményítő
kb. 2 dl víz
+ Mester család kenyérmorzsa
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
A rizsdarát, édesítőt, növényi italt, vanília aromát egy lábasba tesszük.
Jól elkeverjük, majd sűrűre főzzük.
Egy 21×21 – es formát folpackkal kibélelünk, majd a megfőtt darát beletesszük, elegyengetjük, és hagyjuk míg teljesen kihűl és összeáll.
Majd kockákra vagy téglalapokra vágjuk.
A barna rizslisztet, tápióka keményítőt a vízzel kikeverjük.
A dara kockákat megforgatjuk a tápióka keményítős masszában, majd a kenyérmorzsában és forró olajban kisütjük.
A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE





