Hozzávalók:
Piskóta:
15 dkg barna rizsliszt
10 dkg köles liszt
2,7 dkg Grapoila lenmagliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD
4 dkg édesítő (1:4)
1 kk citromlé
3 dl víz
1 kk vanília aroma
Töltelék:
10 dkg baracklekvár – cukormentes, gluténmentes , vegán
3 dl növényi tejszín – felverhető
ízlés szerint porédesítő – ha szükséges
+ 15 dkg mentes csokoládé – olvasztva
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd belekeverjük a nedves alapanyagokat.
Egy 21×21 – es sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük a masszát és 180 fokos sütőben kb. 30 – 35 perc alatt megsütjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a lekvárt és kikeverjük.
Ha meghűlt a piskóta, akkor kettévágjuk, megtöltjük a lekváros habbal, majd csokival borítjuk.
Hagyjuk 5-6 órát, hogy jól összeálljon.

A Grapoila termékeket itt találod – – KATT IDE – ITT TALÁLOD