Hozzávalók:

15 dkg gluténmentes zabpehely

13 dkg gluténmentes zabpehelyliszt

6 g sütőpor

5 dkg édesítő (1:4)

16 dkg margarin

2 dkg liofilizált gyümölcs

2 dkg chia mag

1 ek rumaroma

Elkészítés:

A szárau alapanyagokat egy tálban elkeverjük, belekeverjük a liofilizált gyümölcsöt, majd a chia magot.

Hozzáadjuk a maragrint és a rumaromát, jó alaposan összedolgozzuk.

Majd elosztjuk 8-9 részre.

Golyókat formázunk belőle és sütőpapíros tepsire tesszük őket.

Tetejüket lenyomkodjuk kicsit, majd 180 fokos sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.

Hagyjuk teljesen kihűlni, mielőtt a tepsiről leszedjük!

Az összes alapanyagot a Mediline Extra áruházból szereztem be hozzá – KATT IDE – ITT TALÁLOD