Hozzávalók:
15 dkg gluténmentes zabpehely
13 dkg gluténmentes zabpehelyliszt
6 g sütőpor
5 dkg édesítő (1:4)
16 dkg margarin
2 dkg liofilizált gyümölcs
2 dkg chia mag
1 ek rumaroma
Elkészítés:
A szárau alapanyagokat egy tálban elkeverjük, belekeverjük a liofilizált gyümölcsöt, majd a chia magot.
Hozzáadjuk a maragrint és a rumaromát, jó alaposan összedolgozzuk.
Majd elosztjuk 8-9 részre.
Golyókat formázunk belőle és sütőpapíros tepsire tesszük őket.
Tetejüket lenyomkodjuk kicsit, majd 180 fokos sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk teljesen kihűlni, mielőtt a tepsiről leszedjük!
Az összes alapanyagot a Mediline Extra áruházból szereztem be hozzá – KATT IDE – ITT TALÁLOD







