Piskóta:

13 dkg barna rizsliszt

1,6 dkg útifűmaghéj

3 dkg Grapoila lenmagliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT

5 dkg cirok liszt

4 dkg édesítő (1:4)

6 g sütőpor

1 kk citromlé

3 dl víz

Krém:

3 dl növényi joghurt

1 ek vanília aroma

ízlés szerint porédesítő

1 cs gluténmentes vaníliás pudingpor

1-2 ek tápióka keményítő

5 dkg gluténmentes zabpehely

+ 10-15 dkg áfonya

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd belekeverjük a nedves alapanyagokat.

Egy sütőpapírral bélelt 20×24 – es formába tesszük a masszát, majd 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.

A krémhez az összes alapanyagot egy tálba tesszük, alaposan kikeverjük.

A meghűlt piskóta tetejére oszlatjuk és megszórjuk áfonyával.

Hagyjuk egy éjjelt hűvös helyen.

A Grapoila termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT