Piskóta:
13 dkg barna rizsliszt
1,6 dkg útifűmaghéj
3 dkg Grapoila lenmagliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT
5 dkg cirok liszt
4 dkg édesítő (1:4)
6 g sütőpor
1 kk citromlé
3 dl víz
Krém:
3 dl növényi joghurt
1 ek vanília aroma
ízlés szerint porédesítő
1 cs gluténmentes vaníliás pudingpor
1-2 ek tápióka keményítő
5 dkg gluténmentes zabpehely
+ 10-15 dkg áfonya
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd belekeverjük a nedves alapanyagokat.
Egy sütőpapírral bélelt 20×24 – es formába tesszük a masszát, majd 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.
A krémhez az összes alapanyagot egy tálba tesszük, alaposan kikeverjük.
A meghűlt piskóta tetejére oszlatjuk és megszórjuk áfonyával.
Hagyjuk egy éjjelt hűvös helyen.
A Grapoila termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT





