Hozzávalók:

Alap:

15 dkg gluténmentes zabpehely

3 dkg Grapoila napraforgómagliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

4 dkg édesítő (1:4)

1 dl növényi tejszín

Köleses krém:

15 dkg köles

ízlés szerint édesítő

1 ek citromlé

4 dl növényi ital

2 dl növényi tejszín

1 cs vaníliás pudingpor

Gyümölcsös réteg:

20 dkg vegyes gyümölcskeverék

1 kk citromlé

ízlés szerint édesítő

15 dkg növényi joghurt

1 cs vaníliás pudingpor

+ 10 dkg mentes csokoládé – olvasztva

Elkészítés:

A kölest alaposan átmossuk, majd a növényi itallal, növényi tejszínnel, édesítővel és citromlével megfőzzük, majd belekeverünk egy csomag vaníliás pudingport.

Az alaphoz az alapanyagokat egy tálba tesszük és jól összedolgozzuk.

Egy 21×21 – es folpackkal kibélelt formába egyengetjük.

Az alapra rátesszük a köleses réteget.

A gyümölcsöt egy lábasba tesszük, édesítjük, hozzáadjuk a citromlevet, összefőzzük, majd belekeverjük a növényi joghurtba a pudingport, hozzáadjuk a gyümölcshöz, folyamatosan kevergetjük, hagyjuk, hogy besűrűsödjön.

A köleses rétegre tesszük, majd olvasztott csokival borítjuk.

Hagyjuk egy éjjelt, hogy jól összeálljon.

A Grapoila termékeket – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT