Hozzávalók ( 3 db – hoz )

2 db alma ( közepes )

6 db rizslap

10 dkg csicseriborsó liszt

2 dl víz

ízlés szerint fahéj

ízlés szerint édesítő ( 1:4 )

+ olaj

Elkészítés:

Az almákat megmossuk, kettévágjuk, kiszedjük a magházat, majd cikkekre vágjuk.

Egy tálba tesszük őket, ízlés szerint fahéj és édesítő keverékében megforgatjuk.

A csicseriborsó lisztet kikeverjük a vízzel és némi édesítővel.

Két darab rizslapot megmártunk benne, majd szilikon lapra tesszük.

Közepébe rakosgatunk almát , majd ráhatjuk az egyik szélét, majd a másikat, aztán az alsó szélét, majd a felsőt ( képek közt a segítség – nézd meg! ).

Majd sütőpapíros tepsire tesszük.

Majd jön a következő két lap….. amíg el nem fogy.

Tetejüket lefújjuk olajspray-vel, megszórjuk pici édesítővel,  majd 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.

Így hajtogasd: