Hozzávalók:
21,5 dkg barna rizsliszt
7,5 dkg Grapoila Dióliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT
2,5 dkg útifűmaghéj
4 dkg édesítő (1:4)
3,8 dl víz
8 g sütőpor
1 kk citromlé
Krém:
1 nagyobb banán
8,5 dkg Grapoila Diókrém – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT
4 dkg Grapoila Dióliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT
ízlés szerint édesítő
0,6 dl növényi tejszín
Elkészítés:
A piskótáhz a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, jól kikeverjük.
Egy 21×24 – es sütőpapírral kibálelt formába tesszük, majd 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük.
A krémhez a banánt villával összetőrjük, majd az összes alapanyaggal együtt egy tálba tesszük.
Alaposan kikeverjük, majd a megsűlt piskóta tetejére oszlatjuk.
Hagyjuk 5-6 órát állni, majd fogyasztható.
A Grapoila termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT





