Hozzávalók:
4 db rizslap
7,5 dkg csicseriborsó liszt
fekete só
2 dl víz
+ ízlés szerinti feltétek
+ olaj a kenéshez
Elkélszítés:
A csicseriborsó lisztet kikeverjük egy tálban a vízzel és a fekete sóval.
Majd öntsük egy tálcára ( így egyszerűbb lesz belemártani a lapokat ).
Egyesével mártsuk bele a rizslapokat, mind a két oldalát neki.
Majd egy sütőpapíros tepsire ahogy belemártottuk a lapot, már tehetjük is rá.
A négyet egymásra, így kapjuk meg a „pizza” alapot.
A széleit hajtsuk be, ugyanúgy, amikor a pizzát készíted.
Majd jöhetnek a feltétek:
fűszeres paradicsomszósz
kukorica
növényi sajt…….. stb
Majd a szélét kenjük le vékonyan olajjal.
180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt süssük meg.




