Hozzávalók:

10 dkg barna rizsliszt

5,5 dkg Grapoila lenmagliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT

7,5 dkg kókuszreszelék

4 dkg édesítő (1:4)

6 g sütőpor

3 dl víz

Krém:

1 db banán

10 dkg kókuszreszelék

ízlés szerint édesítő

1,5 dl növényi tejföl

1 kk vanília aroma

+ kókuszreszelék a szóráshoz

+ szeletelt mandula a szóráshoz

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.

21×21 – es sütőpapírral kibélelt formába egyengetjük a masszát, majd 180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.

A banánt egy tálban villával összetőrjük, majd az összes alapanyaggal együtt kikeverjük.

A megsült piskóta tetejére oszlatjuk, megszórjuk kókuszreszelékkel és szeletelt mandulával.

Hagyjuk 4-5 órát hűvös helyen, hogy jól összeálljon.

A Grapoila termékket itt találod – – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT