Hozzávalók:

25 dkg spagetti tészta – gluténmentes, vegán

20 dkg gomba

30 dkg cukkini

1 db Tv paprika

15 dkg zöldségkeverék

ízlés szerint só

1 kk kurkuma

ízlés szerint szárított petrezselyem

ízlés szerint bazsalikom

1 ek gluténmentes sörélesztőpehely

3 – 4 ek Grapoila keleties olajmix – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT

Elkészítés:

A cukkinit megmossuk, lereszeljük.

A gombát megpucoljuk, megmossuk és cikkekre vágjuk.

A paprikát megmossuk, felszeleteljük.

Egy nagyobb lábasba tesszük az olajat, majd erre a paprikát, kissé megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát és a cukkinit, alaposan összekeverjük, majd jöhet a zöldségkeverék, só, sörélesztőpehely és a fűszerek, jól összekeverjük, hagyjuk hogy félig megpuhuljon.

Hozzáadjuk a tésztát és annyi vizet, hogy ellepje, majd az egészet megfőzzük.

Majd tálalható.

A Grapoila termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT