Hozzávalók:
25 dkg spagetti tészta – gluténmentes, vegán
20 dkg gomba
30 dkg cukkini
1 db Tv paprika
15 dkg zöldségkeverék
ízlés szerint só
1 kk kurkuma
ízlés szerint szárított petrezselyem
ízlés szerint bazsalikom
1 ek gluténmentes sörélesztőpehely
Elkészítés:
A cukkinit megmossuk, lereszeljük.
A gombát megpucoljuk, megmossuk és cikkekre vágjuk.
A paprikát megmossuk, felszeleteljük.
Egy nagyobb lábasba tesszük az olajat, majd erre a paprikát, kissé megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát és a cukkinit, alaposan összekeverjük, majd jöhet a zöldségkeverék, só, sörélesztőpehely és a fűszerek, jól összekeverjük, hagyjuk hogy félig megpuhuljon.
Hozzáadjuk a tésztát és annyi vizet, hogy ellepje, majd az egészet megfőzzük.
Majd tálalható.





