Hozzávalók:

10 dkg köles

4 dl növényi ital ( rizs, kókusz… )

5 dkg édesítő (1:4)

20 dkg barna rizsliszt

2,5 dkg útifűmaghéj

4,5 dkg Grapoila Arany lenmagliszt – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT

20 dkg eper ( nekem fagyasztott volt )

Elkészítés:

A kölest alaposan átmossuk, majd a 4 dl növényi italban megfőzzük.

Ha megfőtt és kihült, akkor az összes többi alapanyaggal együtt egy tálba tesszük, jó alaposan kikeverjük ( sűrű massza lesz! ).

Egy sütőpapírral kibélelt 21×24 – es formába egyengetjük, majd 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.

A Grapoila termékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONAKONYHAJA KUPONKODOT A KEDVEZMÉNYÉRT