Hozzávalók:
8 db rizslap
5 dkg csicseriborsó liszt
1,5 dl víz
ízlés szerint édesítő
4 g sütőpor
Vaníliás krém:
1 cs vaníliá pudingpor
2,5 dl növényi ital
ízlés szerint édesítő
7,5 dkg margarin
Gesztenyés krém:
25 dkg natúr gesztenyemassza
ízlés szerint édesítő
ízlés szerint rumaroma
2-3 ek növényi tejszín
Elkészítés:
A csicseriborsó lisztet kikeverjük a sütőporral, édesítővel, vízzel.
4 db rizslapot egyesével megmártjuk benne, majd egymáasra tesszük őket sütőpapíros tepsire, tetejét megszórjuk még édesítővel, majd 180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
A másik 4 lappal is így járunk el, de arra nem teszünk édesítőt a tetejére.
( Lehet egyszerre is sütni a két adag rizslapos tornyot ).
A vaníliás krémhez a pudingport kikeverjük az édesítővel és növényi itallal, sűrűre főzzük, majd a margarint belekeverjük.
A gesztenyés krémhez az alapanyagokat kikeverjük.
Majd fogunk egy 21×21 – es sütőpapírral kibélelt tepsit és az egyik megsült rizslap”tornyot” – azt amelyiket nem édesítettük a tetején – beletesszük, erre eloszlatjuk a gesztenyés krémet, majd a vaníliás krémet, majd a másik rizslap „toronnyal” lefedjük.
3-4 órát hagyjuk, hogy összeálljon, lehűljön teljesen, majd fogyasztható.




