Hozzávalók:

8 db rizslap

5 dkg csicseriborsó liszt

1,5 dl víz

ízlés szerint édesítő

4 g sütőpor

Vaníliás krém:

1 cs vaníliá pudingpor

2,5 dl növényi ital

ízlés szerint édesítő

7,5 dkg margarin

Gesztenyés krém:

25 dkg natúr gesztenyemassza

ízlés szerint édesítő

ízlés szerint rumaroma

2-3 ek növényi tejszín

Elkészítés:

A csicseriborsó lisztet kikeverjük a sütőporral, édesítővel, vízzel.

4 db rizslapot egyesével megmártjuk benne, majd egymáasra tesszük őket sütőpapíros tepsire, tetejét megszórjuk még édesítővel, majd 180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.

A másik 4 lappal is így járunk el, de arra nem teszünk édesítőt a tetejére.

( Lehet egyszerre is sütni a két adag rizslapos tornyot ).

A vaníliás krémhez a pudingport kikeverjük az édesítővel és növényi itallal, sűrűre főzzük, majd a margarint belekeverjük.

A gesztenyés krémhez az alapanyagokat kikeverjük.

Majd fogunk egy 21×21 – es sütőpapírral kibélelt tepsit és az egyik megsült rizslap”tornyot” – azt amelyiket nem édesítettük a tetején – beletesszük, erre eloszlatjuk a gesztenyés krémet, majd a vaníliás krémet, majd a másik rizslap „toronnyal” lefedjük.

3-4 órát hagyjuk, hogy összeálljon, lehűljön teljesen, majd fogyasztható.