Hozzávalók ( 2 db )

4 db rizslap

5 dkg csicseriborsó liszt

1,5 dl víz

3 g sütőpor

Töltelék:

5 dkg barna rizsliszt

2 g sütőpor

0,5 dl víz

ízlés szerint zöldfűszerek

+ szezámmag a szóráshoz

+ olaj a kenéshez

Elkészítés:

A csicseriborsó lisztet kikeverjük a sütőporral és vízzel.

A barna rizslisztet kikeverjük a vízzel, sóval sütőporral, zöldfűszerekkel.

Egy lapot megmártunk a csicseris keverékbe, szilikon lapra tesszük, majd a barna rizslisztes keverék felét a közepére tesszük.

Egy másik lapot is megmártunk a csicseris keverékbe , majd az előző lapra tesszük, a tölteléket elegyengetjük így benne.

A másikkal két lappal is így járunk el.

Majd vékonyan olajozzuk és megszórjuk szezámmaggal.

És most kell majd sietni!!!!

A sütő rácsot vesszük elő.

Két darab sütőpapír szükséges.

A rácsnak két szálára rátesszük a sütőpapírt ( egyébként ezt érdemes bekészíteni ), majd erre jön az egyik kész rizslap, szépen ráfog terülni, lógjon le az oldala róla, kifele a szezámos részre legyen, majd a másikkal is így járunk el.

180 fokos sütőben kb. 20-22 perc alatt megsütjük.