Hozzávalók ( 8 db ):
8 db rizslap
10 dkg kókuszreszelék
5 dkg kókuszliszt
ízlés szerint édesítő
1 ek vanília aroma
kb 1,5 – 2 dl kókuszkrém
+ olvasztott mentes csokoládé
+ kókuszreszelék a szóráshoz
Elkészítés:
A kókuszreszeléket, kókuszlisztet, édesítőt, vanília aromát elkeverjük, majd hozzáadjuk a kókuszkrémet ( amolyan gyúrható állaga legyen! ).
Fogunk egy rizslapot, bemártjuk vízbe.
Szilikon lapra tesszük.
Beleteszünk a kókuszos krémből az egyik oldalára, két szélét ráhatjuk, majd feltekerjük – kissé megformázzuk.
Mindegyikkel így járunk el.
Majd sütőpapíros tepsire tesszük őket és 180 fokos kb. 15-20 percet sütjük.
Csokival bevonjuk, megszórjuk kókuszreszelékkel, majd hagyjuk, hogy megdermedjen.
