Hozzávalók:
Piskóta:
15 dkg barna rizsliszt
4 dkg holland kakaópor
4 dkg édesítő (1:4)
7 dkg cirok liszt
3 dl víz
1 kk citromlé
6 g sütőpor
Krém:
7 dkg kókuszreszelék
3 dkg kókuszliszt
4 dkg édesítő (1:4)
1 dl növényi tejszín / kókuszkrém
1 kk vanília aroma
+ 15 dkg áfonya
+ 5 dkg mentes csokoládé reszelve
Elkészítés:
A krém alapanyagait kikeverjük.
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat.
Egy 20×24 – es sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
180 fokos sütőben kb. 10 – 15 percet sütjük.
Majd kivesszük és a krémet óvatosan ráegyengetjük, megszórjuk a gyümölccsel és a csokival ( reszelt ), majd vissza tesszük a sütőbe és kb. 15 percet sütjük még.
