Hozzávalók:
Piskóta:
22,5 dkg barna rizsliszt
5 djg Grapoila dió liszt
2,5 dkg útifűmaghéj
4 dkg édesítő (1:4)
3,7 dl víz
1 cs sütőpor
1 kk citromlé
Krém 1:
2 cs vaníliás pudingpor
5 dkg édesítő (1:4)
3 dl növényi joghurt
3 dl növényi ital
10 dkg margarin
Krém 2:
5 dkg Grapoila dió liszt
ízlés szerint édesítő
1,2 dl növényi joghurt
+ 15 dkg barackbefőtt – cukormentes, gluténmentes, vegán
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan kikeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.
Egy 21×24 es sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát és 180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
A krém 1 – hez a vaníliás pudingport, édesítőt, növényi italt és növényi joghurtot kikeverjük egy lábasban, majd sűrűre főzzük, végül belekeverjük a margarint.
A megsült piskótára oszlatjuk.
A barackokat felvágjuk és megszórjuk a krém tetejét.
Majd a krém 2 alapanyagait kikeverjük és a barackra oszlatjuk.
Hagyjuk egy éjjelt, hogy jól összeálljon.
A Grapoila termékeket megtudod itt vásárolni – használd a MONAKONYHAJA kuponkodot a kedvezményért!
