Hozzávalók:

11 db rizslap

12,5 dkg csicseriborsó liszt

4 g sütőpor

2 dkg édesítő

2,5 dl víz

Krém:

60 dkg főtt köles ( 15 dkg kölest alaposan átmosunk, majd 6 dl növényi italban megfőzzük )

ízlés szerint édesítő

5 dkg holland kakaópor

Elkészítés:

A kölest pépesítjük botmixerrel, majd kikeverjük a kakaóporral, édesítővel .

A csicseriborsó lisztet kikeverjük az édesítővel, sütőporral, vízzel.

Először 3 lapot mártunk meg a csicseris keverékben, ezt egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük ( én kocka alakú rizslapot használtam, 21×21 – es formába tettem ), erre jön a köleses krémből, majd két rizslapot mártunk meg ( innentől már csak 2 – ével jönnek a rizslapok ), rátesszük a krémre, majd így tovább, a végén a rizslappal zárjuk.

180 fokos sütőben kb 20-25 perc alatt megsütjük.

Porédesítővel tálaljuk.