Hozzávalók:
10 dkg csicseriborsó liszt
60 dkg barna rizsliszt
20 dkg margarin – olvasztva
ízlés szerint édesítő
14 g mézeskalács fűszerkeverék
7 g sütőpor
kb. 1,2 dl növényi ital
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük.
Hozzáadjuk az olvasztott margarint, beledolgozzuk, majd pedig hozzáadagoljuk a növényi italt és alaposan összedolgozzuk.
Barna rizslisztes lapon jól átdolgozzuk ( ragadós lesz a tészta kissé ), majd kinyújtjuk, szaggatjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük őket, majd 180 fokra elmőmelegített sütőben kb. 6-8 perc alatt megsütjük.
Csak akkor vedd le a sütőpapírról, ha kihűlt!!!! ( különben törni fog, ha kihűlt, akkor nem !!! )
