Hozzávalók:

10 dkg csicseriborsó liszt

60 dkg barna rizsliszt

20 dkg margarin – olvasztva

ízlés szerint édesítő

14 g mézeskalács fűszerkeverék

7 g sütőpor

kb. 1,2 dl növényi ital

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük.

Hozzáadjuk az olvasztott margarint, beledolgozzuk, majd pedig hozzáadagoljuk a növényi italt és alaposan összedolgozzuk.

Barna rizslisztes lapon jól átdolgozzuk ( ragadós lesz a tészta kissé ), majd kinyújtjuk, szaggatjuk.

Sütőpapíros tepsire tesszük őket, majd 180 fokra elmőmelegített sütőben kb. 6-8 perc alatt megsütjük.

Csak akkor vedd le a sütőpapírról, ha kihűlt!!!! ( különben törni fog, ha kihűlt, akkor nem !!! )