Hozzávalók:
1.réteg
25 dkg darált dió (ebből 10 dkg durvára darált!)
30 dkg datolya (ezt beáztatjuk 1-2 órára)
3 ek kókuszkrém
2. – 3. réteg
25 dkg kesudió (ezt beáztatjuk 3-4 órára)
10-15 dkg eritrit
0,75 dl kókuszolaj
2 ek vanília aroma
5 kk agave szirup
30 dkg szamóca (nekem fagyasztott volt)
útifűmaghéj
+ mentes csoki
Elkészítés:
Az 1. réteg alapanyagait alaposan összeturmixoljuk, majd egy 18 cm forma aljára nyomkodjuk.
a kesudiót összeturmixoljuk (használhatunk botmixert is. Majd hozzáadjuk az eritritet, kókuszolajat, agavé szirupot,vanília aromát, és ezekkel is összeturmixoljuk. Ennek a 3/4 ed részét rátesszük a datolyás rétegre. A maradékhoz hozzáadjuk a felengedett szamócát, összeturmixoljuk vele, majd annyi útifűmaghéjat keverünk hozzá, hogy szilárdabb legyen. Majd rátesszük a kesus rétegre. Végül olvasztott csokival borítjuk.
![0826-013](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-013.jpg)
![0826-014](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-014.jpg)
![0826-015](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-015.jpg)
![0826-016](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-016.jpg)
![0826-017](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-017.jpg)
![0826-018](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-018.jpg)
![0826-019](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-019.jpg)
![0826-020](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-020.jpg)
![0826-021](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-021.jpg)
![0826-022](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-022.jpg)
![0826-023](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-023.jpg)
![0826-024](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-024.jpg)
![0826-025](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-025.jpg)
![0826-026](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-026.jpg)
![0826-027](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-027.jpg)
![0826-028](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/08/0826-028.jpg)