Hozzávalók:
35 dkg Mester házi kenyérliszt
1 kk só
1 cs porélesztő
2 ek olaj
3,5 dkg kölesliszt
2 dkg barna rizsliszt
1 dkg burgonya pehely
4,2 dl víz
+ olaj a kenéshez
+ magok a szóráshoz
Elkészítés:
Az száraz alapanyagoakt egy tálba tesszük majd elkeverjük. Hozzáadjuk a vízet és jól kidolgozzuk, majd a végén beledolgozzuk az olajat is. Négy részre osztjuk, bagettet formázunk belőle, majd a sütőformába tesszük. Lekenjük olajjal, megszórjuk magokkal. Majd 50 fokon 30 percet kelesztjük, majd 180 fokon tovább sütjük kb 25-35 percet.
![0624-017](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/11/0624-017.jpg)
![0624-018](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/11/0624-018.jpg)
![0624-019](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/11/0624-019.jpg)
![0624-020](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/11/0624-020.jpg)
![0624-021](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/11/0624-021.jpg)