Hozzávalók:

45 dkg Mester süteményliszt

1 cs sütőpor

2 ek édesítő

2 db tojássárgája

csipet só

20 dkg margarin

8,5 dkg Joya kókuszjoghurt

Krém:

7 dl rizstej

2-3 ek édesítő

60 gr vaníliás pudingpor

kb 10 – 15 dkg rizsliszt

20 dkg margarin

+ eper lekvár (vagy barack lekvár)

Elkészítés:

A tészta alapanyagait egy tálba tesszük, majd jó alaposan összedolgozzuk. Majd 4 részre osztjuk, és kinyújtjuk mindegyiket kb 18×18 as tepsi méretbe. Majd egyenként kisütjük őket 180 fokon kb 10-12 perc alatt.

Közben elkészítjük a krémet. A rizstejben elkeverjük az édesítőt, rizslisztet és pudingport, majd sűrűre főzzük.Majd belekeverjük a margarint.

Egy tepsibe elkezdjük rétegezni. Jön egy lap, lekvár, majd krém, majd ismételjük, amíg el nem fogy.

Egy éjjelre a hűtőbe tesszük, hogy összeálljon.