Hozzávalók (1 nagy vagy 2 kisebb – én nagyot készítettem)
10 dkg barna rizsliszt
10 dkg kölesliszt
1,5 ek édesítő (1:4)
30 gr útifűmaghéj
6 gr útifűmaghéj őrlemény
4 dkg tápiókakeméynítő
6 gr sütőpor
3,4 dl víz
1 kk citromlé/ecet
Töltelék:
20-25 dkg darált dió – édesítő – rizskrém és víz keveréke (kenhető masszának kell lennie)
+ köles liszt a nyújtáshoz
+ kókuszolaj/olaj
Elkészítés:
A tészta alapanyagait egy tálba tesszük és alaposan összedolgozzuk. Majd egy szilikon lapon kinyújtjuk (nyugodtan szórjunk alá egy kis köleslisztet), majd rákenjük a diós masszát. Két hosszanti szélét behajtjuk, majd a másik oldalról feltekerjük. Majd sütőpapíros tepsire tesszük és olajjal nagyon vékonyan lekenjük.
180 fokra előmelegített sütőben kb 45-50 perc alatt megsütjük.