Hozzávalók:
35 dkg Mester mézes süteményliszt
5 dkg Orgran gluténpótló
10 gr Orgran tojáspótló + 6 ek víz
15 dkg puha margarin
10 dkg mézpótló / agave szirup
6 gr sütőpor
1,5 ek édesítő
Krém:
6 dl rizstej
3 cs vaníliás pudingpot
3 ek édesítő (1:4)
1 ek margarin
+ rizsliszt
Elkészítés:
A tészta alapanyagait egy tálba tesszük , majd jó alaposan összedolgozzuk.
30 percet pihentetjük. Közben elkészítjük a krémet. A pudingot megfőzzük, majd hozzákeverjük a margarint.
A tésztát négy részre osztjuk, majd rizslisztes lapon kinyújtjuk. Mindegyik lapot 180 fokon kb 8 -10 perc alatt megsütjük. Majd ha megsült és kihűlt , akkor megtöltjük a pudinggal. 3-4 órát hagyjuk, hogy összeálljon, majd fogyasztható.
![dscn7857](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7857.jpg)
![dscn7856](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7856.jpg)
![dscn7851](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7851.jpg)
![dscn7853](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7853.jpg)
![dscn7845](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7845.jpg)
![dscn7846](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7846.jpg)
![dscn7847](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7847.jpg)
![dscn7850](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7850.jpg)