Hozzávalók:
30 dkg Aby házi kenyérliszt
10 dkg darált dió
20 dkg margarin – puha
2 ek édesítő (1:4)
3 ek vanília aroma
1 cs sütőpor
+ porédesítővel elkevert darált dió a forgatáshoz
+ rizsliszt
Elkészítés:
Az alapanyagokat egy nagyobb tálba tesszük, majd alaposan összedolgozzuk. Hagyjuk 30 percet a hűtőben pihenni. Majd enyhén rizslisztes lapon kisodorjuk, majd 3-5 cm darabokra szedjük és kifliket formázunk belőle. Sütőpapíros tepsire tesszük, majd 180 fokon kb 10-12 perc alatt megsütjük. Még forrón megforgatjuk vagy megszórjuk az édesítős dióval.
![dscn7251](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7251.jpg)
![dscn7257](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7257.jpg)
![dscn7253](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7253.jpg)
![dscn7258](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7258.jpg)
![dscn7259](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7259.jpg)
![dscn7266](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7266.jpg)