Hozzávalók:
20 dkg Mester kelt tészta liszt
20 dkg Mester süteményliszt
10 dkg puha margarin
10 dkg puha zsír
2 ek édesítő (1:4)
5 gr porélesztő
10 gr Orgran tojáspótló + 5 ek víz
kb 1 – 1,5 dl rizstej
+ darált dió édesítővel és némi rizstejjel keverve
+ rizstejszínes olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a tojáspótlót, zsírt és margarint, majd jó alaposan kidolgozzuk.Majd hozzáadjuk a rizstejet, és készre gyúrjuk. Hagyjuk 30 percet pihenni. Majd kinyújtjuk, kockákra vágjuk és megtöltjük dióval, majd feltekerjük és kiflit formázunk belőle. Sütőpapíros tepsire tesszük, lekenjük rizstejes olajjal, majd 180 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük.
![dscn7758](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7758.jpg)
![dscn7759](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7759.jpg)
![dscn7760](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7760.jpg)
![dscn7761](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7761.jpg)
![dscn7762](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7762.jpg)
![dscn7763](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7763.jpg)
![dscn7764](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7764.jpg)
![dscn7765](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7765.jpg)
![dscn7766](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7766.jpg)
![dscn7767](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7767.jpg)
![dscn7768](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/12/dscn7768.jpg)