Hozzávalók:
12,5 dkg Mester diabetikus étbevonó
15 gr Orgran tojáspótló + 10 ek víz
1 cs sütőpor
2 ek édesítő (1:4)
20 dkg Mester süteményliszt
15 dkg margarin
Elkészítés:
A csokit a margarinnal felmelegítjük, majd az összes többi alapanyagot belekeverjük. Hagyjuk 15 percet pihenni. Majd fagylaltos kanállal sütőpapíros tepsire adagoljuk. 180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni!!!
![dscn7951-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/01/dscn7951-1.jpg)
![dscn7951](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/01/dscn7951.jpg)
![dscn7953](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/01/dscn7953.jpg)
![dscn7954](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/01/dscn7954.jpg)
![dscn7955](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/01/dscn7955.jpg)
![dscn7956](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/01/dscn7956.jpg)
![dscn7958](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/01/dscn7958.jpg)
![dscn7959](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/01/dscn7959.jpg)