Hozzávalók:
15 dkg hajdina liszt
10 dkg köles liszt
5 dkg barna rizsliszt
5 dkg tápióka keményítő
2,5 dkg útifűmaghéj
2,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
2 kk só
1 cs sütőpor
4,5 dl víz
1 ek ecet
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, és az ecetet, majd jól összedolgozzuk. Majd kenyeret formázunk belőle. Sütőpapíros tepsire tesszük és lekenjük vékonyan olajjal, majd bevagdossuk. 180 fokon kb 50 – 60 perc alatt megsütjük.
![dscn8842](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/01/dscn8842.jpg)
![dscn8843](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/01/dscn8843.jpg)
![dscn8844](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/01/dscn8844.jpg)
![dscn8845](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/01/dscn8845.jpg)
![dscn8846](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/01/dscn8846.jpg)
![dscn8847](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/01/dscn8847.jpg)