Hozzávalók:

15 dkg Naturbit hajdina liszt

7 dkg Naturbit Barna rizslist

6,5 dkg Csicseriborsó liszt

6 dl víz

5 gr sütőpor

csipet só

+ olaj a sütéshez

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat jó alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és kikeverjük vele. Majd olajozott palacsintasütőben kisütjük.

Sós palacsintához gomba töltelék sé sajtszósz:

Hozzávalók:

6 nagy fej gomba

1 e olaj

zöldfűszerek

2 dl rizstejszín

A gombát megpucoljuk, megmossuk, majd az olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a sót és fűszereket, majd a tejszínt, és puhára főzzük.

3 dl rizstej

2 ek Naturbit barna rizsliszt

5-10 dkg reszelt növényi sajt

Az összes alapanyagot egy lábasban kikeverjük, majd sűrűre főzzük.