Hozzávalók:

20 dkg Mester keksztekercspor

15 dkg Mester mézes süteménypor

10 dkg Mester család diabetikus étbevonó (olvasztva) – szójlecitint tartalmaz, az arra érzékenyek használjanak házi csokit, vagy más márkájút.

15 dkg margarin

3 ek Mester kakaópor

12 dkg Mézpótló

8 ek kókuszreszelék

+ annyi rizstej / rizstejszín, hogy gyúrható legyen

Töltelék:

15 dkg margarin

15 dkg kókuszreszelék

ízlés szerint por édesítő

Elkészítés:

A kakaós réteg hozzávalóit egy tálban jól összegyútjuk, majd sütőpapíron kinyújtjuk – szórjunk alá kókuszreszeléket (ragadós, így szórhatjuk kókuszreszelékkel nyugodtan a nyújtandó részt is ). Majd kikeverjük a margarint a kókuszreszelékkel és porédesítővel, majd megkenjük a kakaós réteget. Feltekerjük, majd hagyjuk pár órát a hütőben. Végül szeleteljük.