Hozzávalók:
50 dkg Mester kelt tészta liszt
4 ek burgonyapehely
só
1 cs porélesztő
kb 4,5 dl víz
+ rizsliszt
+ majonéz – tojásmentes
+ sonka
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük, elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet. Alaposan kidolgozzuk.
Majd hagyjuk pihenni egy órát. Majd rizslisztes lapon átdolgozzuk, kinyújtjuk, lekenjük majonézzel, rátesszük a sonkákat, majd feltekerjük. Sütőpapíros tepsire tesszük, lekenjük olajjal, majd 180 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük.
![dscn7611](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/dscn7611.jpg)
![dscn7612](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/dscn7612.jpg)
![dscn7613](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/dscn7613.jpg)
![dscn7614](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/dscn7614.jpg)