Hozzávalók:
30 dkg Mester süteményliszt
10 dkg mandulaliszt
1 ek édesítő (1:4)
3 gr sütőpor
25 dkg margarin
+ lekvár
+ mentes csokoládé
+ rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
Az alapanyagokat egy tálba tesszük és jó alaposan összedolgozzuk. Majd 30 percet pihentetjük. Rizslisztes lapon kinyújtjuk, majd szaggatjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük és 180 fokon kb 8-12 perc alatt megsütjük. Ha meghűlt , akkor lekvárral összeragasztunk 2 darabot, tetejét csokival borítjuk.
![dscn8466](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/07/dscn8466.jpg)
![dscn8467](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/07/dscn8467.jpg)
![dscn8468](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/07/dscn8468.jpg)
![dscn8469](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/07/dscn8469.jpg)
![dscn8470](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/07/dscn8470.jpg)
![dscn8471](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/07/dscn8471.jpg)