Hozzávaló:
50 dkg Mester család galuskapor
3 db tojás
2,5 dl víz
+ 4-5 db tojás
+ 15 dkg reszelt növényi sajt
+ só
Elkészítés:
A galuskaport, tojást és vizet kikeverjük, majd forró vízben szaggatjuk. Megfőzzük. Majd hozzákeverjük a plusz tojáskoat és a növényi sajtot. Jénai tálba tesszük, majd 180 fokos sütőben kb 30 perc alatt megsütjük.
![dscn9408](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/dscn9408.jpg)
![dscn9409](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/dscn9409.jpg)
![dscn9411](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/dscn9411.jpg)
![dscn9412](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/dscn9412.jpg)