Hozzávalók:
20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg Tápióka keményítő
15 dkg Naturbit hajdina liszt (ITT)
15 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
2,5 dkg utifűmaghéj
2,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
1 cs sütőpor
só
2 dl Koko Dairy free natúr joghurt
5 dl víz
2 ek citromlé
+ Olaj a kenéshez
+ Naturbit köles liszt a formázáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, és jó alaposan összedolgozzuk. kb 10 percet pihentetjük, majd köles lisztes lapon formázzuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, vékonyan olajjal lekenjük, majd bevagdossuk.
180 fokra előmelegített sütőben kb 45-50 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk teljesen kihűlni, majd fogyaszthatjuk.