Hozzávalók:

20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

10 dkg Tápióka keményítő

15 dkg Naturbit hajdina liszt (ITT)

15 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

2,5 dkg utifűmaghéj

2,5 dkg útifűmaghéj őrlemény

1 cs sütőpor

2 dl Koko Dairy free natúr joghurt

5 dl víz

2 ek citromlé

+ Olaj a kenéshez

+ Naturbit köles liszt a formázáshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, és jó alaposan összedolgozzuk. kb 10 percet pihentetjük, majd köles lisztes lapon formázzuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, vékonyan olajjal lekenjük, majd bevagdossuk.

180 fokra előmelegített sütőben kb 45-50 perc alatt megsütjük.

Hagyjuk teljesen kihűlni, majd fogyaszthatjuk.