Hozzávalók:
16,5 dkg Naturbit hajdina liszt (ITT)
16,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
12 dkg tápióka keményítő
2,5dkg útifűmaghéj
2,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
1 cs sütőpor
3 ek édesítő (1:4)
3 ek citromlé
6 dl víz
+ 15 dkg olvasztott csokoládé+ rizstejszín + 5 ek kakaópor + ízlés szerint édesítő
+ 20 dkg fagyasztott erdei gyümölcs
+ Barna rizsliszt a nyújtáshozkenéshez
+ olaj a
Elkészítés:
A száraz alapnyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet-. Alaposan összedolgozzuk. Majd barna rizslisztes lapon kinyújtjuk, megkenjük a csokis krémmel, majd rászórjuk a gyümölcsöket. Feltekerjük, majd felvágjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.