Hozzávalók:

30 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

12,5 dkg tápióka keményítő

7,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

3 ek édesítő (1:4)

2 dkg útifűmaghéj

2 dkg útifűmaghéj őrlemény

4,5 dl kókusztej – langyos

2 ek citromlé

1 cs szalakáli / sütőpor

Krém:

1 l kókusztej / rizstej

10 dkg holland kakaópor

ízlés szerint édesítő

10 dkg Koko kókuszmargarin

17,5 dkg Naturbit barna rizsliszt

2 dl kókusztejszín / rizstejszín

+ barna  rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A tésztához a száraz alapanyagot egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a kókusztejet és citromlevet, majd alaposan összedolgozzuk.

Majd hat egyenlő részre osztjuk, és vékonyra kinyújtjuk (én kb 25×25 ös tepsi méretűre), az a lényeg, hogy vékony legyen a lapunk. Ezeket megsütjük.

Közben a krém alapaynagait kikeverjük, majd sűrűre főzzük.

Ha meghűltek a lapok és a krém, akkor megtöltjük .. Én alufóliát tettem alá, és amikor kész volt, akkor ráhajtottam. Egy éjjel a hűtőbe érdemes tenni, hogy jól összeálljon.