Hozzávalók:
12,5 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
7,5 dkg tápióka keményítő
5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
3 dkg holland kakaópor
1,5 dkg útifűmaghéj
1 dkg útifűmaghéj őrlemény
3 ek édesítő (1:4)
3 dl víz
2 ek citromlé
1 cs sütőpor
Krém:
75 dkg köles túró
2 cs vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítő
1 – 2 dl rizstejszín
1 cs Dr. Oetker zselatinfix ( ha szükséges)
+ 35 dkg fagyasztott eper + édesítő + útifűmaghéj
+ olvasztott paleo csokoládé a tetejére
Elkészítés:
A piskóta alapanygait egy tálban alaposan kikeverjük, majd sütőpapíros tepsibe tesszük. 180 fokos sütőben kb 20-30 perc alatt megsütjük. Majd ha megsült, akkor kettévágjuk. A köles túrót összeturmixoljuk a többi alapanyaggal, majd a piskóta egyik felére tesszük. Majd rátesszük az epret (amit kiolvasztottunk és összekevertük az édesítővel és útifűmaghéjjal), majd a piskóta tetejét is rátesszük, majd csokival borítjuk. Hagyjuk egy éjjelt piheni, majd másnap tálaljuk.
![46098189-333127874155805-4480217065201860608-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46098189-333127874155805-4480217065201860608-n.jpg)
![46120950-1954469914639906-4936947843123380224-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46120950-1954469914639906-4936947843123380224-n.jpg)
![46148745-2043035245780420-2961788174348582912-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46148745-2043035245780420-2961788174348582912-n.jpg)
![46232984-335321787018582-8402527550919671808-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46232984-335321787018582-8402527550919671808-n.jpg)
![46233180-941162179604917-7359830360420515840-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46233180-941162179604917-7359830360420515840-n.jpg)
![46350418-2277143975694026-7247058207288328192-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46350418-2277143975694026-7247058207288328192-n.jpg)