Hozzávalók:

12,5 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

7,5 dkg tápióka keményítő

5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

3 dkg holland kakaópor

1,5 dkg útifűmaghéj

1 dkg útifűmaghéj őrlemény

3 ek édesítő (1:4)

3 dl víz

2 ek citromlé

1 cs sütőpor

Krém:

75 dkg köles túró

2 cs vaníliás pudingpor

ízlés szerint édesítő

1 – 2  dl rizstejszín

1 cs Dr. Oetker zselatinfix ( ha szükséges)

+ 35 dkg fagyasztott eper + édesítő + útifűmaghéj

+ olvasztott paleo csokoládé a tetejére

Elkészítés:

A piskóta alapanygait egy tálban alaposan kikeverjük, majd sütőpapíros tepsibe tesszük. 180 fokos sütőben kb 20-30 perc alatt megsütjük. Majd ha megsült, akkor kettévágjuk. A köles túrót összeturmixoljuk a többi alapanyaggal, majd a piskóta egyik felére tesszük. Majd rátesszük az epret (amit kiolvasztottunk és összekevertük az édesítővel és útifűmaghéjjal), majd a piskóta tetejét is rátesszük, majd csokival borítjuk. Hagyjuk egy éjjelt piheni, majd másnap tálaljuk.