Hozzávalók:
16,5 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
12,5 dg tápióka keményítő
9,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
1,5 dkg útifűmaghéj
1,5 dkg Útifűmaghéj őrlemény
30 dkg savanyú káposzta
1 cs sütőpor
kb 3-3,2 dl víz
2 ek citromlé
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a megmosott, levétől kinyomkodott káposztát. Eldolgozzuk benne, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, jól összedolgozzuk. Majd barna rizslisztes lapon kinyújtjuk, majd hajtogatjuk – és ezt ismételjük meg 4-szer, majd kb két ujjnyira inyújtjuk és szaggatjuk. Sütőpapíros tespire tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük a tetejét. 180 fokos sütőben kb 20-25 perc alatt megsütjük.