Hozzávalók:
25 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg Naturbit tápióka keményítő (ITT)
10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
2 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
1 cs sütőpor
15 gr só
5,5 dl víz
2 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposa összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet. Jól összedolgozzuk.
Majd sütőpapíros tepsire nedves kézzel kenyeret formázunk, lekenjük vékonyan olajjal, tetejét bevagdossuk. Majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 45-55 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk teljesen kihűlni, majd fogyasztható.
![47049869-2497086360364343-8267790539898748928-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/47049869-2497086360364343-8267790539898748928-n.jpg)
![47052474-544254969371388-6071494743198531584-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/47052474-544254969371388-6071494743198531584-n.jpg)
![47063535-2173570722897960-1176994620207267840-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/47063535-2173570722897960-1176994620207267840-n.jpg)
![47215535-355797421914333-7422297129277718528-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/47215535-355797421914333-7422297129277718528-n.jpg)
![47220479-1921747231236212-398960044701384704-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/47220479-1921747231236212-398960044701384704-n.jpg)
![47026753-313815449345879-7234176105719005184-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/47026753-313815449345879-7234176105719005184-n.jpg)
![46950163-2576085192416602-4862531397211914240-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/46950163-2576085192416602-4862531397211914240-n.jpg)