Hozzávalók:
Piskóta:
20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
7,5 dkg tápióka keményítő
1 cs sütőpor
3 dkg édesítő
3 dl víz
2 ek citromlé
1,5 dkg útifűmaghéj
1,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
Krém:
25 dkg natúr gluténmentes gesztenyemassza
ízlés szerint édesítő
rumaroma
2 dl Schlagcreme natúr tejszín
Tetejére
6 dl Schlegcreme natúr tejszín – ízlés szerint édesítjük
+ 20 dkg paleo csokoládé olvasztva – 1 dl rizstejjel
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elekverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, jól kikeverjük, majd sütőpapíros tespibe tesszük. 180 fokon kb 25-30 perc alatt megsütjük.
Majd kettévágjuk és felcsíkozzuk, ha meghűlt.
Egy tálba tesszük az olvasztott csikit, majd a piskóta csíkokat belemártjuk, majd egy tepsibe tesszük a csíkokat, két sorba egymásra. Majd rátesszük a gesztenyés krémet, eloszlatjuk rajta(a gesztenyét kikeverjük az édesítővel, rumaromával és a tejszínnel). Majd az előzőleg felvert édesített habot rákenjük a tetejére. Meglocsolhatjuk még egy kis csokival, majd egy éjjelre a hütőbe tesszük.