Hozzávalók:
15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg tápióka keményítő
9,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
1,5 dkg útifűmaghéj
1,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
4,5 dkg holland kakaópor
3 ek édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
15 dkg olvasztott mentes csoki
kb 5,8 – 6 dl víz
2 ek citromlé
10 dkg mazsola
Töltelék:
4,5 dl Schlagfix natúr tejszín
ízlés szerint édesítő
1 cs vaníliás pudingpor
4 g útifűmaghéj őrlemény
+ olvasztott mentes csoki a tetejére
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, alaposan kikeverjük. Majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és 180 fokon kb 40 perc alatt megsütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd kettévágjuk.
A tejszínt keményre felverjük, majd hozzáadjuk az édesítőt, útifűmaghéj őrleményt és a vaníliás pudingport, majd megtöltjük vele a süteményt. Tetejét csokival borítjuk.
![53970441-335853947327657-4142962115562438656-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/53970441-335853947327657-4142962115562438656-n.jpg)
![55460037-407674266712615-6868312228597071872-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/55460037-407674266712615-6868312228597071872-n.jpg)
![55575609-621369918305975-4214335280791945216-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/55575609-621369918305975-4214335280791945216-n.jpg)
![55882139-590651738119368-162820986125680640-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/55882139-590651738119368-162820986125680640-n.jpg)