Hozzávalók:
15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg tápióka keményítő
10 dkg Naturbit hajdina liszt
2 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
5 dkg arany lenmag liszt
2 kk só
6,5 dl víz
3 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
+ lenmag a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet.
Jó alaposan összedolgozzuk, majd zsemléet és bagetteket formázunk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük, magokkal megszórjuk.
180 fokos sütőben kb 50 perc alatt megsütjük.
![67829819-382330085805771-7823097885293019136-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/10/67829819-382330085805771-7823097885293019136-n.jpg)
![67594730-549311679142946-8333519911942881280-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/10/67594730-549311679142946-8333519911942881280-n.jpg)
![67783137-388403761860073-9124153061047009280-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/10/67783137-388403761860073-9124153061047009280-n.jpg)